Kattopinnoitukset, Hormipinnoitukset Helsinki, Turku, Tampere, Oulu

Tervetuloa osallistumaan webinaariin!

RestaKoti Oy livewebinaari Vantaan Ylästöltä 14.6. klo 17–19

Järjestämme perjantaina 14.6. klo 18–19 livewebinaarin suoraan Vantaan Ylästöltä tiilikaton pesu- ja maalausnäytöksestämme. 27 kattoa saa uuden ilmeen!

Livewebinaarissamme mukana ovat RestaKodilta toimitusjohtaja, asiakkuusjohtaja ja projektijohtaja, As. Oy Peltovuorentie 15:n (13 taloa) ja As. Oy Peltovuorentie 17:nnen (14 taloa) hallituksen puheenjohtajat sekä BMI Ormaxin Suomen myyntijohtaja. Tätä tapahtumaa ei kannata missata.

Webinaarista saat paljon ajankohtaista tietoa ja hyötyä kattosi kunnossapitoon. Tästä webinaarista hyötyvät niin arkkitehdit, rakennesuunnittelijat, korjausrakennuksen parissa työskentelevät, isännöitsijät, taloyhtiöt, taloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajat kuin kuluttajat.

Webinaariin pääset ilmoittautumaan mukaan painamalla alla olevaa nappia.

Nähdään perjantaina 14.6. klo 18–19!

Ohjeistus webinaariin liittymisestä:

1. Paina alla olevaa ”Osallistu webinaariin tästä” -painiketta.

2. Uuteen ikkunaan avautuu rekisteröitymislomake webinaaria varten.

Syötä nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja paina Register -nappia.

3. Rekisteröintisi on vahvistettu ja saat sähköpostiisi siitä viestin, jossa on linkki webinaariin.

4. Voit myös painaa vahvistussivulta ”join the webinar” linkkiä, jolloin webinaari aukeaa samantien selaimen uuteen ikkunaan.

RestaKodin kattopalvelut


Ympäristön rasitukset pitävät kattopintoja poikkeuksellisen kovilla. Vesisade, ilmasta tiivistyvä kosteus ja lumen sulamisvesi kastelevat kattopintoja. Yhdessä ilman epäpuhtauksien kanssa kosteus aiheuttaa korroosiota peltikatteissa sekä rapautumista ja mikrobien kasvua tiili- ja mineriittikatoissa. Tämän takia katon pesu ja pinnoitus on ehdottoman tärkeää hoitaa hyvissä ajoin kuntoon.

Kattopalveluiden yhteydessä vaihdamme rikkoutuneet tiilet ehjiin, näin varmistamme katon toimivuuden. Riittävän aikaisin tehty kattopinnoitus takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Toimimme yhteistyössä alan johtavien tuotevalmistajien kanssa. Käytössämme ovat tarkoin valitut pinnoitteet ja työskentelytavat.

 

Lue lisää katon maalauksesta/pinnoituksesta

 

Lue lisää taloyhtiön kattohuollosta

 

Tutustu Ormax Pro:hon

Tule asennusnäytökseen!

Haluatko nähdä kuinka ammattilaiset tekevät katto- tai hormipinnoituksen?

Asennusnäytöspyyntö ›

Back to top