Uuniseppien tulisijat

Lämpöä turvallisesti kotiisi

Uutta ilmettä ja säästöä asuttuun kotiin!

RestaKoti Oy ja Uunisepät ovat aloittaneet yhteistyön tulisijojen parissa. Saat kauttamme kokonaisvaltaisen palvelun aina hormien huollosta Uuniseppien tulisijaan saakka. Oikean lämmitysmuodon valinta on kauaskantoinen päätös.

Autamme teitä oikean takan valinnassa. Laajasta mallistostamme löytyy useita vaihtoehtoja moneen makuun ja tarpeeseen. Kokonaispalvelumme kattaa koko paketin aina perustuksesta piippuun ja sadehattuun. Selvitämme puolestanne tekniset haasteet, viranomaisasiat ja rakenneratkaisut. Tarvittaessa teemme teknisen kotikäynnin kotiisi, jossa käymme vielä läpi tekniset ratkaisut ja varmistamme toimivan kokonaisuuden. Uuniseppien tulisijat ovat CE-sertifikoituja, VTT:n testaamia, suomalaista laatua ja Uuniseppien asentamana kokonaistakuulla.

 

Nykyaikainen takka on yläliitoksella

Sytytyspelti on yläliitoksella varustetun takan verraton lisävaruste, joka takaa hyvän alkuvedon, helpon sytyttämisen eikä savut pöllähdä asuintilaan. Takka saadaan tuplakierrolla varaavuudeltaan tehokkaammaksi. Sytytyspelti mahdollistaa takan toimimisen tunnelmatulisijana ja kesäiltoina voi paistaa grilliritilällä vaikka makkaraa.

Uuniseppien takan sydän valmistetaan oliviinikivestä, joka on raskain tunnettu kiviaines Suomessa. Oliviinikivestä valmistettu takan sydän ei sido kosteutta kylmetessään, kuten tavallinen kivestä valmistettu takka. Raskaana kiviaineena oliviinikivi sitoo paljon lämpöä. Mitä enemmän tulisijan massaan saadaan sidottua lämpöenergiaa, sitä pidempään se sitä luovuttaa.

Uuniseppä hoitaa asennuksen

Asentaja on teihin yhteydessä ennen toimitusta ja varmistaa, että asennuksen voi aloittaa. Uunisepät hoitavat asennuksen ammattitaidolla alusta loppuun ja siivoaa myös asennustyön jäljet. Saat perusteellisen opastuksen tulisijan käyttöön. Turvallinen kokonaisuus takuutyönä samalta toimittajalta on helppo ja huoleton ratkaisu. Kaikki tarvikkeet toimitetaan kertatoimituksena ja asentajat hoitavat koko urakan kerralla loppuun. Tämä säästää teiltä aikaa, rahaa ja vaivaa. Uuniseppien valmiit pakettiratkaisut takaavat, että takka ja hormi ovat varmasti yhteensopivia. Takka-asiantuntijamme ovat apuna suunnittelusta ensimmäisen pesällisen sytyttämiseen saakka.

Muista kotitalousvähennys

Tulisijan vaihto- ja asennustyöstä voi vähentää 50% omassa verotuksessaan. Vähennyksen vuotuinen enimmäismäärä vuonna 2018 on 2400 euroa per henkilö. Vähennys on henkilökohtainen. Mikäli remontin kustannuksiin osallistuu 2 henkilöä, on heidän yhteenlaskettu verohyöty maksimissaan 4 800 €. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä löydät osoitteesta: https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/

KAUTTAMME MYÖS MISA-KIUKAAT! KATSO TULISIJAMALLISTOMME

Back to top