Kattopinnoitukset, Hormipinnoitukset Helsinki, Turku, Tampere, Oulu

Taloyhtiön kattohuolto

Kattohuollolla voit jopa tuplata kattosi käyttöiän


Vesikatto on kiinteistön tärkeimpiä rakenteita ja se antaa suojan sekä kiinteistön rakenteille, että myös kiinteistönomaisuudelle. Katto suojaa rakenteita kastumiselta. Suomen sateinen ilmasto ja muuttuvat sääolosuhteet kuormittavat kattoa läpi vuoden, siksi on tärkeää, että katto on kunnossa ja sitä huolletaan säännöllisesti. Mikäli katon kunnossapito laiminlyödään niin se aiheuttaa pahimillaan turhia korjauskustannuksia kiinteistölle muun muassa rakenteiden kosteusvaurioiden tai kattoremontin muodossa.

Taloyhtiöiden kattohuollot on tärkeä suunnitella ja aikatauluttaa oikeaan ajankohtaan huolehtien turvallisuudesta. RestaKodilla on tuhansien kattohuoltojen kokemus viimeisen viiden vuoden ajalta, joten voitte luottaa siihen, että kattohuoltonne on turvallisissa käsissä. Olemme luotettava, vastuullinen ja turvallinen kumppani taloyhtiöille. Pitkälle kehitetty toimintaprosessimme yhdessä ammattitaitoisen henkilöstömme ja markkinoiden parhaimpien tuotteiden kanssa takaavat laadukkaan työn ja nopeat toimitukset. Huolehdimme siitä, että kattohuollosta aiheutuu taloyhtiössä asuville mahdollisimman vähän häiriötä.

Maksuttoman tarkastuskäynnin jälkeen saatte kirjallisen kuntoraportin sähköpostitse.

 

Siisteys ja suojaustyöt

Kattohuolto voi olla usein sotkuista puuhaa jo pelkästään katolta tulevan lian vuoksi. Yli 5000 kattohuollon kokemuksella tiedämme, että siisteys on tärkeä osa asukkaiden viihtyvyyttä ja työntekijöidemme työturvallisuutta.

Panostamme kattohuolloissa siisteyteen ja pidämme kiinteistön ympäristön siistinä alusta loppuun saakka. Suojaamme kiinteistön seinäpinnat, ikkunat, ovet, istutukset, terassit ja laatoitukset yms., jotka ovat roiskeille alttiita. Huolehdimme, että työvälineet sekä työmaa pysyvät siistinä koko kattohuollon ajan. Tavarat säilytetään tietyssä paikassa työmaalla, jätteet kerätään ja roskat siivotaan päivän päätteeksi. Asennusyksikkömme huolehtii jätteiden pois kuljettamisesta työmailta. Kattohuoltonne on ammattilaisten käsissä alusta loppuun saakka.

Kustannustehokas kattohuolto

RestaKodin kattohuolto on taloyhtiöille kustannustehokas ratkaisu. Saat meiltä kiinteän hinnan ja laskutamme vasta, kun työ on 100-prosenttisesti valmis ja työmaa on lopputarkastettu. Teemme kohteelle perusteellisen ja maksuttoman kuntokartoituksen, jonka pohjalta laadimme kiinteän hinnan sisältävän tarjouksen.

Saat kaikki kattohuoltosi palvelut saman katon alta. Hoidamme kaiken kuntokartoituksesta suunnitteluun ja toteutukseen – laadusta tinkimättä. Tämä takaa myös projektin nopean sujuvuuden ja tuo säästöä kustannuksiin, kun kaikki hoituvat yhdellä sopimuksella, yhdeltä toimijalta.

Katon huolto vai kattoremontti?

Katon huolto hyvissä ajoin tuo säästöjä taloyhtiölle. Maksuttoman kartoituskäynnin avulla vesikatteen nykyinen kunto voidaan selvittää nopeasti. Mikäli katto on vielä kestävä ja hyvässä kunnossa niin se voidaan huoltaa kattopinnoituksen avulla.

Kustannuksiltaan kattopinnoitus on huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin kattoremontti. Kattopinnoituksen avulla katon elinkaari pitenee huomattavasti (15-20 vuotta). Kun katolle tehdään ennakoivaa ja säännöllistä huoltoa niin katto pysyy kunnossa ja ikäviltä yllätyksiltä vältytään ja niihin osataan tarvittaessa varautua.

Tilaa maksuton katon tarkastuskäynti

Ajantasaista tietoa kattonne kunnosta

Harkitseeko taloyhtiönne kattoremonttia? Tarvitseeko kattonne huoltoa? Saatte kattavan ja perusteellisen kokonaiskuvan kiinteistönne katon kunnosta tilaamalla maksuttoman vesikaton kuntokartoituksen. Maksuttoman tarkastuskäynnin jälkeen saatte kirjallisen kuntoraportin sähköpostitse. Sovi aika kattohuollon asiantuntijoidemme kanssa ja räätälöidään teidän tarpeisiin sopiva kattohuoltopaketti. 

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä minuun:

Jani Tuppurainen
Projektijohtaja
045 604 7140
Tarjouspyynnöt ja kyselyt voit laittaa sähköpostiini:
jani.tuppurainen@restakoti.fi.

Tule asennusnäytökseen!

Haluatko nähdä kuinka ammattilaiset tekevät katto- tai hormipinnoituksen?

Asennusnäytöspyyntö ›

Back to top