RestaKoti Oy on rehellinen suomalainen kattoasiantuntija

Yritys

RestaKoti Oy on markkinajohtaja katto- ja hormipinnoitusalan yrityksistä Suomessa, jonka toiminnassa kohtaavat laatu, kotimaisuus ja kestävä kehitys. RestaKoti Oy työllistää tällä hetkellä noin 150 henkilöä ja lisääntyvän kysynnän vuoksi henkilöstömäärämme kasvaa jatkuvasti. Ammattitaitoinen henkilöstömme ja nykyaikainen kalustomme takaavat laadukkaan työn ja nopeat toimitukset ympäri vuoden.

Asiakastyytyväisyytemme on korkealla tasolla ja sen edelleen kehittämiseksi koulutamme henkilökuntaamme monella eri osa-alueella. Teemme yhteistyötä alan johtavien tuote- ja raaka-aine valmistajien kanssa.

 

Arvot: Onnistutaan yhdessä, ilahdutetaan asiakasta, halutaan kehittyä, riemuitaan aikaansaamisista, toimitaan vastuullisesti

Missio: Olla toimialojensa edelläkävijä, tarjoten parasta suomalaisille kodeille

Visio: Olla valtakunnallisesti tunnettu ja paikallisesti alan vetovoimaisin yritys sekä asiakkaiden että työntekijöiden näkökulmasta

 

Huolehdimme tänä vuonna yli 2500:sta suomalaisesta kodista!

 

RestaKoti numeroina

6000

Tehdyt huollot

10

Toimipisteet

150

Työntekijät

0

Alihankkijat

Laatu

RestaKoti Oy on tehnyt hartiavoimin töitä hyvän asiakaspalvelun ja korkean laatutason varmistamiseksi. Toimintamallimme perustuvat prosessimaiseen ajatteluun ja toiminnan realistiseen kuvaamiseen. Kehitämme jatkuvasti prosessejamme ja olemassa olevaa järjestelmäämme organisaation sisällä, sekä yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Järjestelmämme tukee vahvasti toimintaamme ja tuotantomme läpimenoa, varmentaen tavoitellun tiedon saamista sekä laatutasoa toiminnan jokaisella osa-alueella.

Yrityksen arvot

RestaKoti Oy:ssä uskotaan jatkuvaan kehitykseen, positiiviseen asenteeseen ja rehelliseen toimintaan. Yrityksen arvot ovat onnistutaan yhdessä, ilahdutetaan asiakasta, halutaan kehittyä, riemuitaan aikaansaamisista ja toimitaan vastuullisesti. RestaKodin ajattelu perustuu ennakkoluulottomaan suhtautumiseen asiaan kuin asiaan ja ihmisten synnyttämään henkeen, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää niin itseään, kuin koko yrityksen toimintaa. RestaKodin tavoite on yhdistää positiivinen henki ja asiakkaan tarpeet kustannustehokkaasti sekä laadukkaasti.

Turvallisuus

RestaKodilla on kiinnitetty paljon huomiota työturvallisuuteen. Yrityksessämme on käytössä useita työturvallisuutta edistäviä toimintatapoja, joita kehitetään jatkuvasti. Pyrimme minimoimaan kaikki ”läheltä piti” -tilanteet rohkaisemalla työntekijöitä raportoimaan niistä ja kehittämällä toimintaamme entistä turvallisemmaksi. Kokemusten perusteella työturvallisuus on parantunut ja riskejä on saatu pienennettyä. Tärkein tavoitteemme on, ettei tapaturmia pääse syntymään. Tämän saavutamme suojavarusteiden oikeanlaisella käytöllä, kaluston asianmukaisella käsittelyllä sekä työturvallisuusmääräysten noudattamisella.

Ympäristö

Ympäristö ja sen suojelu on meille tärkeä asia. Pyrimme kaikessa toiminnassa minimoimaan ympäristön kuormitusta ja hyödyntämään kierrätettävät materiaalit mahdollisimman pitkälle. Alalla merkittävänä toimijana koemme velvollisuudeksemme omalla toiminnallamme kannustaa ja näyttää esimerkkiä ympäristövastuullisesta liiketoiminnasta.

Kotimaisuus

RestaKodin toiminnasta huokuu aito kotimaisuus ja halu palvella suomalaista yhteiskuntaa vastuullisesti sekä kunnioittavasti. Suomalaisuus ilmenee RestaKodin toiminnassa kotimaisen työvoiman ja suomalaisen ammattitaidon arvostuksena. Kaikki työntekijämme ovat suomalaisia ammattilaisia, joilta edellytetään nöyrää ja kunnioittavaa suhtautumista työhön sekä sisältä kumpuavaa halua palvella asiakasta. RestaKoti tunnetaan mukavista ja tavallisista pojista sekä tytöistä, jotka tekevät työtä korkealla ammattitaidolla ja palveluhalukkuudella laadusta tinkimättä. Kotimaisuuden arvostus näkyy myös materiaali- ja raaka-aine valinnoissa.

Historia

RestaKoti Oy:n toiminta juontaa juurensa vuoteen 2010, kun kaksi nuorta teräsalan ammattilaista suuntasi rakenneterästen myynti- ja maahantuontitoiminnan uudelleen havaittuaan kattomarkkinoilla suuren huolto- ja remontointitarpeen. Suomalaiset omakotitalojen omistajat suhtautuivat uuteen toimijaan ja tarjonnan lisääntymiseen myönteisesti, joka onkin näkynyt RestaKodin kovana kasvuna.

Vuonna 2013 RestaKoti Oy vahvistui entisestään, kun kolme kaveria, joiden osaaminen tuki yrityksen kehittämistä vahvasti, liittyi joukkoomme. Uusien osaajien myötä RestaKoti sai vahvaa rakennusalan osaamista ja uusia näkökulmia yritystoiminnan ja kaluston omatoimiseen kehittämiseen.

Yrittäjien kotikaupungit ohjasivat luonnollisesti toiminnan aloittamista. Kattopinnoitus- ja kattoremonttitoiminta lähti ensimmäisenä käyntiin Keski-Suomen ja Uudenmaan talousalueilla. Kiinteät toimisto- ja varastotilat perustettiin Jyväskylän Heinämäkeen sekä Espoon Kiloon heti toiminnan alkuvaiheessa. Toiminta laajentui vuosien 2014 ja 2015 aikana, jolloin aukesi Turkuun, Tampereelle, Kouvolaan, Kuopioon ja Seinäjoelle uudet toimipisteet.

Laajentumisen myötä yritys nousi kattopinnoitusalan markkinajohtajaksi sekä kattoremontteja tarjoavien yritysten joukossa valtakunnallisesti merkittäväksi toimijaksi.

Vuonna 2015 RestaKodin palvelukonseptiin lanseerattiin uusi tuote – Hormipinnoitus. Ajatus uuden palvelun lanseerauksesta lähti katolta. Vuositasolla yli 10 000:nen kartoitetun katon kokemuksella tiesimme, että huonokuntoiset savupiiput ja vuotavat hormistot ovat paloturvallisuusriski suomalaisille kodeille. Tähän ongelmaan ei voinut olla reagoimatta. Yrityksestä jo valmiiksi löytynyt vahva osaaminen ja vuosien kokemus vanhojen hormistojen, savupiippujen ja tulisijojen saneerauksista sekä taitavat peltisepät siivitti uuden toimialan hyvään alkuun. Hormipinnoituspuolen kasvettua olemme saaneet henkilöstöön entistä enemmän asiantuntijoita sekä alan ammattilaisia. Onnistuneiden rekrytointien, henkilöstön kouluttamisen ja laadukkaan tekemisen myötä RestaKoti onkin kasvanut myös hormipinnoitusalan markkinajohtajaksi.

Tule töihin RestaKodille

Haemme jatkuvasti uusia lahjakkuuksia ja oman alansa huippuosaajia joukkoomme. Etsimme inspiroituvia työkavereita ja työyhteisön jäseniä – yksilöitä, joilla on halua kehittää ja kehittyä osana kasvavaa organisaatiota.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ›

Back to top