Kattopinnoitus

Pinnoituksella voit jopa tuplata kattosi käyttöiän

Rapautunut ja huoltamaton tiili- tai mineriittikatto on monesti sammaloitunut. Sammal, jäkälä ja muu kasvusto aiheuttaa katteen haurastumista, jonka seurauksena kate imee helpommin vettä sisäänsä. Kun vesi jäätyy ja sulaa vuoden normaalin kiertokulun mukaan, aiheuttaa lämpötilan vaihtelut katteeseen pakkasrapautumista. Pahimmillaan seurauksena on vuotava vesikatto ja edessä mittava kattoremontti.

Pinnoittamalla katon pinta ja toiminnallisuus palautetaan nopeasti alkuperäistä vastaavaan kuntoon. Oikein pesty ja pinnoitettu tiili- tai mineriittikatto hylkii vettä ja kosteutta, pysyen kuivana ja kevyenä ympäri vuoden. Pinnoitetun katteen pintaan kasvustokaan ei pääse kiinnittymään, mikä tekee katosta huoltovapaan ja tyylikkään kokonaisuuden.

Hormipinnoitus

Hormeja kunnostetaan ennen kaikkea paloturvallisuuden vuoksi

Useimmat vanhat muuratut tiilipiiput ovat rapautuneet vuosien varrella rankoissa sääolosuhteissa sekä kovassa käytössä. Tiilien välissä oleva muurauslaasti on monesti rapautunut ja halkeillut pahasti, aiheuttaen vuotokohtia piippuun. Piipun epätasaiseen sisäpintaan kertyy herkästi nokea, aiheuttaen nokipalovaaran. Epätasainen hormin sisäpinta heikentää myös hormin vetokykyä sekä vaikeuttaa nuohoojan työtä.

Hormisaneerauksien (massauksien) tarkoituksena on palauttaa hormit turvalliseen ja käyttökelpoiseen kuntoon laadukkaasti, nopeasti ja edullisesti.

Tule asennusnäytökseen!

Haluatko nähdä kuinka ammattilaiset tekevät katto- tai hormipinnoituksen?

Asennusnäytöspyyntö ›

Back to top