Blogi

Juho Laurio

Juho Laurio

Viime aikojen uutisoinnin myötä on tärkeä nostaa esille toimintamme perusperiaatteet. Yritystoimintamme perustana on alusta asti ollut läpinäkyvyys ja kaiken toimintamme pitää olla täysin rehellistä.

Lue artikkeli

Juho Laurio

Juho Laurio

Kattopinnoituskausi on aluillaan ja siihen on valmistauduttu RestaKodilla jo hyvän aikaa. Tärkeintä on, että koko organisaatio puhaltaa yhteen hiileen ja kaikki toimii kuin rasvattu.

Lue artikkeli

Juho Laurio

Juho Laurio

Kevättä kuvataan perinteisesti kauniina vuodenaikana, jolloin aurinko paistaa, linnut laulavat, purot solisevat ja suloinen maamyyrä kaivautuu kolostaan unihiekkaa silmistään ravistellen. Vaikka toistaiseksi edellä mainittuja asioita ei ole vielä hirveästi näkynyt, eikä kevät ole vielä täysin alkanut, viimeisten lumien sulamista ja kesän alkamista odottelen tällä hetkellä enemmän kuin Kärpät odotti Kanada-maljaa.

Lue artikkeli

Juho Laurio

Juho Laurio

Tällä kertaa asentajien kynät ovat sauhunneet ja on aika heittäytyä asennuksen matkaan. Hieman taustaa kirjoittajista: Asennuspari 1 JKL: Vuosi yhteistä taivalta takana Asiakkaiden mielestä veljeksiä Urheilutaustaisia kilpailuhenkisiä köriläitä Nopeimmat ja komeimmat blehat Työalueena Keski-Suomi Mottona: hiukset on hidaste Markus Leppänen (etualalla kuvassa) Työskennellyt 4 vuotta RestaKodilla kattohuoltojen ja hormisaneerauksien parissa Viimeiset kaksi vuotta tehnyt hormipinnoituksia Vuoden 2017 hormipinnoittaja Miika Keski-Korpi Työskennellyt 1,5 vuotta RestaKodilla kattohuoltojen ja hormisaneerauksien parissa.

Lue artikkeli

Juho Laurio

Juho Laurio

Olipa mukava palata parin viikon isyyslomalta takaisin toimistolle ja työn ääreen. Nimitin ennen lähtöäni yhden tiimiläisistäni vastuuhenkilöksi, jonka tehtäväksi tuli osa minun jokapäiväisistä töistäni, oman työnkuvansa lisäksi.

Lue artikkeli