Blogi

Juho Laurio

Tällä kertaa asentajien kynät ovat sauhunneet ja on aika heittäytyä asennuksen matkaan. Hieman taustaa kirjoittajista: Asennuspari 1 JKL: Vuosi yhteistä taivalta takana Asiakkaiden mielestä veljeksiä Urheilutaustaisia kilpailuhenkisiä köriläitä Nopeimmat ja komeimmat blehat Työalueena Keski-Suomi Mottona: hiukset on hidaste Markus Leppänen (etualalla kuvassa) Työskennellyt 4 vuotta RestaKodilla kattohuoltojen ja hormisaneerauksien parissa Viimeiset kaksi vuotta tehnyt hormipinnoituksia Vuoden 2017 hormipinnoittaja Miika Keski-Korpi Työskennellyt 1,5 vuotta RestaKodilla kattohuoltojen ja hormisaneerauksien parissa.

Lue artikkeli

Juho Laurio

Olipa mukava palata parin viikon isyyslomalta takaisin toimistolle ja työn ääreen. Nimitin ennen lähtöäni yhden tiimiläisistäni vastuuhenkilöksi, jonka tehtäväksi tuli osa minun jokapäiväisistä töistäni, oman työnkuvansa lisäksi.

Lue artikkeli

Juho Laurio

Maalis- ja huhtikuun taitteessa RestaKodin 10 parasta myyjää pääsi Ormaxin järjestämälle asiantuntijakoulutusmatkalle Braas Monier Building Groupin tehtaille Frankfurtiin, Saksaan. Asiantuntijakoulutus keskittyi Ormaxin kanssa yhteistyössä kehittämäämme Ormax Pro -tiilikattopinnoitteeseen.

Lue artikkeli

Juho Laurio

Vanhan rapautuneen hormin korjaukseeen on tarjolla kaksi vaihtoehtoa: putkitus tai massaus. Kolmas vaihtoehto on koko hormin uudelleen muuraus, mutta se jää onneksi harvoin ainoaksi vaihtoehdoksi.

Lue artikkeli