Juhani Tamminen, Turun Kakskerta - RestaKoti

Juhani Tamminen, Turun Kakskerta

Juhani ”Tami” Tamminen on kaikkien suomalaisten tuntema jääkiekkovalmentaja, luennoitsija ja jääkiekkoasiantuntija. Tammisella on rakas kesäpaikka Turun saaristossa, jossa hän viettää paljon aikaa vaimonsa ja tyttäriensä kanssa. Heidän lisäkseen kesäpaikassa viihtyy jo kolmaskin sukupolvi, mikä tekee Tammiselle entistäkin tärkeämmäksi sen, että olosuhteet mökillä ovat turvalliset. Olennaisena osana turvallisuuteen kuuluu kesäpaikan tulisijojen hormien paloturvallisuus, josta Tami osasi jo olla huolissaan hormien iän huidellessa jo 40 ikävuoden paikkeilla. ”Aavistin, että korjausta tarvitaan, sillä pelkkä nuohous ei riitä”, kertoo Tami. ”On hyvä katsoa onko kaikki kunnossa”, hän kertoo hormitarkastuksen varaamisen taustoista.

_dsc1804_l

”Tarkastuksen perusteella ymmärsin heti, että nyt tarvitaan hormien korjausta”, kertoo Tamminen, kun häneltä kysyttiin RestaKodin hormitarkastuksen tuloksista. ”Työskentely oli erittäin ammattimaista ja esitemateriaalit olivat ensiluokkaisia. Minulle näytettiin kaikki otetut kuvat ja kerrottiin mitä ollaan tekemässä. Ei tarvitse olla insinööri ymmärtääkseen mitä tehdään, kuinka tehdään ja mihin se vaikuttaa”, jatkaa Tamminen RestaKodin hormiasiantuntijan käynnistä.

_dsc1645

”RestaKodin kanssa yhteistyö on sujunut loistavasti”, kehuu Tami. Koska Tammisen kesäpaikka sijaitsee saaressa, teki se oman haasteensa aikatauluille ja logistiikalle. ”Erityisesti arvostan sitä, että aikataulut ovat pitäneet ja alunperin suunniteltu yksi asennuspäivä riitti mainiosti. Arvostan todella näiden nuorten miesten tekemistä, ripeyttä ja palveluhenkisyyttä”, kiittelee Tamminen. ”RestaKoti ansaitsee arvosanaksi täyden kympin.”

image3_l

Kysyttäessä Tammiselta suosittelisiko hän RestaKotia tuttavilleen, vastaa hän: ”Voitte olla varmoja, että tykitän tietoa RestaKodista niin mökkinaapureilleni täällä saaristossa kuin kaikille sadalle tuhannelle seuraajalleni netissä. Suosittelen vilpittömästi.”

Back to top