Anssi Mäkelä, Hämeenlinna - RestaKoti

Anssi Mäkelä, Hämeenlinna

Anssi Mäkelä asuu vaimonsa kanssa Hämeenlinnassa vuonna 1964 valmistuneessa omakotitalossa. Talon hormit olivat huonossa kunnossa ja korjauksen tarpeessa. Katto- ja hormipinnoituksiin erikoistunut RestaKoti teki pariskunnalle hormiremontin, ja nyt talossa on turvallista asua.

Yritys tuli pariskunnalle tutuksi, kun sen edustaja tuli kotikäynnille. Asiallinen käytös ja perinpohjaiset selvitykset vakuuttivat. RestaKoti vaikutti luotettavalta yritykseltä, joten hormit päätettiin laittaa kuntoon.

– Todettiin että hormit olivat jo yli 50 vuotta vanhat, joten edustaja tuli käymään sopivaan aikaan, Anssi sanoo.

– Hormit olivat kyllä vielä toimivat, mutta kun RestaKodin edustaja laittoi koepatruunan saunan pesään, huomasimme, miten savu levisi suoraan muihin hormeihin. Korjaukset oli pakko tehdä, muuten olisi voinut tulla vielä tulipalo.

Ammattitaitoista työskentelyä nopeassa aikataulussa

Remontti valmistui nopeasti. Kaksi miestä teki töitä kahtena päivänä ilman moitteen sijaa. Ensimmäisenä päivänä hormit massattiin, ja toisena päivänä massan kuivuttua tehtiin pinnoitus. Lisäksi piipulle laitettiin hattu sadesuojaksi.

– Asiallisia ja fiksuja työmiehiä, ja aikataulut pitivät täydellisesti. Sanoisin että remontti sujui 100 prosenttisen hyvin. Edustajaa, työmiehiä tai lopputulosta ei voi kuin kehua. Kaikki jäljetkin siivottiin pois, Anssi kertaa.

Suositukset myös muille

Hormien korjaus oli tärkeää, koska pariskunta aikoo asua talossa vielä joitakin vuosia. RestaKodin positiivisen toiminnan myötä Anssi voisi suositella yritystä myös muille.

– Ehdottomasti voin suositella RestaKotia. Työmiehet tekivät tunnollisesti töitä, käyttäytyivät hyvin ja lopputulos on kaikin puolin onnistunut, hän toteaa lopuksi.

Back to top