Arvovaltaisia vieraita RestaKodilla - RestaKoti

Arvovaltaisia vieraita RestaKodilla

Viime viikolla saimme arvovaltaisia vieraita suoraan Braas Monier Building Groupilta, kun Suomeen saapui Saksasta tohtori Stephan Merklein mukanaan Suomen Ormaxin tuotepäällikkö Birgitta Pollari. Tohtori Stephan Merklein on tehnyt Braas Monier Building Groupilla kehitystyötä uusien päällystysprosessien ja materiaalien parissa jo yli 20 vuotta. Tohtori Merklein on vastannut myös Ormax Pro -tiilikattopinnoitteen kehittämisestä.

Kuvassa vasemmalta lukien: Birgitta Pollari, Eino Lehtimäki, Stephan Merklein, Jani Tuppurainen ja Samuli Hirvonen.

Suomen vierailullaan tohtori Merklein kiersi toimipisteissämme ja keräsi palautetta Ormax Pro 2.0:sta sekä pääsi seuraamaan paikan päälle RestaKodin laadukasta asennustyötä. On tärkeää, että yhteistyökumppanimme vierailevat myös paikan päällä keräämässä tietoa tuotteistaan ja näkevät samalla olosuhteet, joissa asennustyötä toteutetaan ja tuotteita käytetään. Tällä varmistamme palvelumme ja käyttämiemme tuotteiden korkean laadun ja sen, että tarjoamme vain parasta suomalaisten kotien suojaksi.

Kattopinnoituskatselmuksen päätteeksi käytiin läpi kentältä saatua palautetta Ormax Pro 2.0:sta. Lisäksi Stephan esitteli kaikki testit ja niiden tulokset mitä Ormax Pro:lla on tehty sekä kertoi uusista kehitysideoista. Tiiviin yhteistyömme johdosta tuoteperheemme jatkaa kasvuaan ja kehitystään. Jos kotisi tiilikatto on huoltoa vailla niin valitse sen suojaksi Ormax Pro 2.0, markkinoiden ainoa tiilikattopinnoite, joka säilyttää Ormaxin valmistamien tiilikattojen alkuperäisen takuun.

Back to top