Juho Laurio

Juho Laurio

Vanhan rapautuneen hormin korjaukseeen on tarjolla kaksi vaihtoehtoa: putkitus tai massaus. Kolmas vaihtoehto on koko hormin uudelleen muuraus, mutta se jää onneksi harvoin ainoaksi vaihtoehdoksi.

Lue artikkeli

Juho Laurio

Juho Laurio

Asbestilaki eli asbestin käsittelyä koskeva lainsäädäntö on muuttunut vuoden 2016 alusta ja se asettaa vaatimukset myös ulkona tehtäville asbestitöille, joihin mineriittikaton pesu myös lukeutuu. Kiinteistönomistajan ei tule suorittaa pesutoimenpiteitä itse, sillä muuttuneen asbestin käsittelyä koskevan lain mukaan myös asbestia sisältävän kattopinnoitteen pesu vaatii asbestipurkutyöluvan silloin, kun käytetään yli 50 barin pesupainetta.

Lue artikkeli

Juho Laurio

Juho Laurio

Vähäsateinen toukokuu on ollut otollista aikaa kattojen huolloille ja pinnoituksille. Myös RestaKodilla on näkynyt kiinteistönomistajien huomion kiinnittyminen katon kuntoon.

Lue artikkeli

Juho Laurio

Juho Laurio

Kaksi oman alansa suurinta toimijaa Ormax Monier Oy ja RestaKoti Oy yhdistivät kokemuksensa, osaamisensa ja laadun, josta syntyi pitkän kehitystyön tuloksena markkinoiden paras tiilikattopinnoite – Ormax Pro -tiilikattopinnoite. Uusi tiilikattopinnoite on valmistettu korkealuokkaisista raaka-aineista, joiden ominaisuudet tekevät tuotteesta ylivertaisen.

Lue artikkeli

Avatar

Eino Lehtimäki

Tiilestä sanotaan, että se on ikuista karua kauneutta. Vaikka tiili onkin pitkäikäinen rakennusmateriaali savupiipussa ja hormissa, niin yleensä muurauslaasti on jo alkanut rapautua ja kulua pois.

Lue artikkeli

Avatar

Eino Lehtimäki

Turvallinen tulisija Nykypäivänä tulisijat ovat oikein käytettynä paloturvallisia ja helppohoitoisia. Tulisijan käytössä suurimmat vaarat ovat tulipalovaarat ja häkämyrkytykset.

Lue artikkeli